Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljive metode

Tenisači, čuvajte se! Borna Ćorić trenira s MMA borcima!

Borna Ćorić (1)
Foto: Facebook
1/4
18.09.2013.
u 21:51

Zagrebački tenisač je navukao rukavice i odradio je par rundi udaranja u fokusere koje mu je držao upravo Dražen Forgač

Najbolji junior svijeta u tenisu, odnedavni pobjednik juniorskog US Opena i hrvatski Davis Cup reprezentativac, Borna Ćorić, svoje kondicijske pripreme odrađuje trenirajući niti više niti manje nego u MMA dvorani.

Ovo nije prvi put da se vrhunski sportaši kondicijski spremaju trenirajući MMA. Sjetimo se samo legendarnog košarkaša Shaquilea O\'Neala koji je redovito dobru fizičku pripremu održavao MMA treninzima, a kasnije je čak i surađivao s UFC-om promovirajući njihove priredbe. Sve je otišlo toliko daleko da se 2011. pričalo o MMA meču između njega i jednako legendarnog igrača baseballa Josea Canseca. Njega pak znamo iz MMA dvoboja protiv Hong Man Choija koji je 2009. bio dio Dreamovog SuperHulk turnira. U svakom slučaju slobodna borba nije strana atletama iz nekih drugih sportova.

Priča našeg mladog tenisača kojem stručnjaci predviđaju svjetlu budućnost i svjetski top 10 je ipak malo drugačija. On se fizički sprema s poznatim hrvatskim kondicijskim trenerom Marinom Bašićem. Kako je ovaj nedavno otvorio veliku borilačku dvoranu Croatian Combat Academy u Zagrebu gdje uspješno surađuje s nekim drugim hrvatskim MMA borcima poput Luke Jelčića, Gorana Reljića, Dražena Forgača ili Mateja Truhana, njima se priključio i mladi Ćorić.

Na fotografijama koje su osvanule na Facebooku, zagrebački tenisač je navukao rukavice i odradio je par rundi udaranja u fokusere koje mu je držao upravo Dražen Forgač. Dvojac je kasnije odradio i rundu hrvanja, a ako je Ćorić barem upola talentiran za borilačke sportove kao za tenis, uz kondiciju će sigurno naučiti dobro i samoobranu. Stoga, velike pohvale...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije