Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE VIDEO

Obećale su se skinuti ako Venezuela pobijedi i to su ispunile!

Venezuela
Foto: Youtube/Screenshot
1/3
16.06.2015.
u 20:47

- Podržimo naše gladijatore - stajalo je u promotivnom video uratku uoči natjecanja, na čijem kraju voditeljice obećavaju da će gledatelji i navijači dobiti još zanimljiviji uradak ukoliko se Venezuela plasira u drugi krug.

Venezuelanske TV voditeljice odlučile su motivirati svoje nogometaše uoči Copa Americe te su napravile zanimljiv promotivni video i obećale da će se skinuti svaki put kad reprezentacija pobijedi, što se i ispunilo nakon pobjede protiv favorizirane Kolumbije (1:0)!

- Podržimo naše gladijatore - stajalo je u promotivnom video uratku uoči natjecanja, na čijem kraju voditeljice obećavaju da će gledatelji i navijači dobiti još zanimljiviji uradak ukoliko se Venezuela plasira u drugi krug.

U skupini C su još s Brazilom i Peruom te će im biti teško stići do pobjeda i prolaska dalje, ali nakon prvog iznenađenja i ovog ispunjenja obećanja, sve je zasigurno moguće pa bi navijači i igrači mogli uistinu dodatno uživati, a krasotice s televizijskih ekrana se dodatno promovirati i napraviti korak naprijed u karijeri, kad su već tako nešto izabrale.

Inače, u Venezueli je bilo zanimljivo i tijekom Svjetsko prvenstva u Brazilu prošle godine, voditeljice na jednoj TV kući tijekom čitanja vijesti s Mundijala skidale su se gole i postale prava atrakcija kod gledatelja, što su i rezultati gledanosti potvrdili pa se očito dodatno potiče ovakav vid "informiranja".

Pogledajte video!

>> Evo zbog čega muškarci diljem svijeta drže fige da Venezuela prođe u drugi krug Copa Americe!

Foto: Alcatel

Komentara 10

ĆA
ćaćaća
21:13 16.06.2015.

pala mi je magla na oči...

VL
vlatx
22:31 16.06.2015.

Kod nas su to neke cure unaprijedile, snime video ranije :-))))

VD
Vojo Dodevski
22:51 16.06.2015.

Novinarka. Znate li da svim voditeljicama u radnoj knjizici kao profesija pishe - novinar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije