Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strastvebne jahačice

Tek što se razveo od Nine utjehu je pronašao u njezinoj 19-godišnjoj 'kopiji'!

Nina Neuer
Foto: instagram.com/ninaneuer
1/14
09.05.2020.
u 16:49

Bild piše da između djevojaka sličnosti ima još, odnosno da su obje sklone konjima

Manuel Neuer (34), vratar minhenskoga Bayerna, brzo je pronašao utjehu nakon razvoda. Donedavnu suprugu Ninu zamijenio je 15 godina mlađom rukometašicom Anikom Bissel, djevojkom koja izgleda poput mlađe Ninine sestre.

Nina Neuer (26) i Manuel Neuer u braku su proveli tri godine, a svak je pošao svojim putem nakon što se razveli u siječnju.

Nina Neuer
1/13

Bračni je par uspio od javnosti sakriti što je bio povod prekidu, a novinari su prije nekoliko mjeseci tek primijetili da je s ruke skinuo vjenčani prsten i da je s aplikacije WhatsApp obrisao njihove zajedničke fotografije.

Je li možda upravo 19-godišnja Anika bila povod raskola, ne zna se, ali fotografije svjedoče da se Manuel doista nije daleko odmaknuo od Nine barem što se fizičkog izgleda svoje nove izabranice tiče.

Štoviše, Bild piše da između djevojaka sličnosti ima još, odnosno da su obje strastvene jahačice.

Budući da se iznenada našla u središtu zanimanja javnosti, Bissel je privremeno uklonila svoje fotografije s društevnih mreža, međutim, u nastavku ćete ipak moći pogledati barem ono što je ostalo na Facebooku kako biste stekli dojam koliko su slične.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije