Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudni kriteriji
Povratak na članak

Tek kad Sandra osvoji medalju na SP-u, HOO će priznati Ivančića

Trener europske prvakinje samo je kvalitetan... Procijenjeno je da je košarka od velikog interesa, pa je i Josip Vranković u kategoriji trenera koji primaju 20.000 kuna bruto, dok Ivančić dobiva 12.000

Komentari 2

PO
PorfirioDiaz
16:50 11.03.2011.

\"Pravila također dopuštaju da neki sport zaslužuje posebnu pozornost procijenimo li da bi u doglednoj budućnosti trebalo u njemu doći do vrijednih rezultata\" Čopu bi bilo pametnije da nije ništa rekao. 1. u kombinaciji sa slučajem \"Vlašić\" čini mi sese da bi ovi u HOOu bili najsretniji da se atletika izbaci s Olimpijskih igara 2. ako govorimo o perspektivnosti nekog sporta ili sportaša, s obzirom na stanje u košarci realnije je očekivati medalju u hokeju na travi ili curlingu

VL
OV
ovett
09:30 13.03.2011.

Ergotić i Sušanj nikada nisu bili treneri pa se i ovako i onako brinu samo za svoje dupe. Vraga njih briga za Ivančića i ostale trenere. Da im je stalo do atletike, a ne vlastite promocije držali bi se Pravilnika HAS-a za sve stvari, a ne samo za pojedine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.