Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodno iznenađen

Tedeschi: Razgovarao sam s Maljkovićem kad god je htio

'16.04.2012., Zagreb - Emil Tedeschi, utemeljitelj i vlasnik Atlantic grupe. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
Autori: Dražen Brajdić, Antonela Vukorepa/VLM
22.11.2012.
u 08:03

– Ja bih rekao da je moj odnos s trenerom bio kvalitetan, otvoren i bez ikakvih tenzija – ističe predsjednik Atlantic grupe.

Puno se priča moglo čuti o tome zašto je Božidar Maljković svojevoljno napustio klupu košarkaša Cedevite. Premda se glasoviti trener nije oglasio, u kuloarima se štošta priča, a neke od tih "teorija zavjere" dotiču se i glavnog sponzora kluba Emila Tedeschija. Jedna kaže da Maljković nije mogao do Emila, a da je slavio pobjede s igračima.

– Nisam popio piće ni s jednim igračem niti imam njihove brojeve telefona. Nije istina da je naš trener otišao zbog toga što nije mogao do mene. Svoj broj mobitela nisam mijenjao 15 godina, ima ga i gospodin Maljković. Ja nisam nepristojan čovjek i, da me je zvao, javio bih mu se. Svaki put kada se htio sastati, predsjednik kluba Mladen Veber i ja smo s trenerom i razgovarali, ali upravo zato što vjerujemo u njegovu stručnost, imao je otvorene ruke da svoj trenerski posao radi onako kako misli da je najbolje. Štoviše, ja bih rekao da je moj odnos s trenerom bio kvalitetan, otvoren i bez ikakvih tenzija. Kad god sam mogao, došao sam na našu domaću utakmicu, a u svlačionicu ne ulazim. Nakon pobjede nad Žalgirisom bio sam u hodniku pred svlačionicom, s vrata čestitao igračima i poljubio Maljkovića – naglašava Tedeschi koji je prošli tjedan bio uglavnom u inozemstvu i vijest ga je zatekla na poslovnom putu u Turskoj. Glavni sponzor ne skriva iznenađenje trenerovim potezom.

>>Cijeli intervju s Tedeschijem pročitajte danas u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Komentara 7

Avatar rajon rondo
rajon rondo
15:51 22.11.2012.

novinari nazovite bozu u ljubljanu i pitajte covjeka zasto je ozisao. kratko i jednostavno.

Avatar puky
puky
10:52 22.11.2012.

... nekako se to poklopilo sa oslobađanjem naših generala ... sumnjam da je to slučajno ... strava ...

RT
Rollo Tomasi
15:47 22.11.2012.

Ne kužim kaj je tu sporno. Maljković je samo svojim primjerom dao podršku sunarodnjacima iz vremena Oluje. Zalažem se da ga jednako podrže svi koji misle kao on.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije