Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA ORGANIZACIJA

Nogometaši Škotske s navijačima jeli u restoranu brze hrane

hamburgeri
Foto: Pixsell
10.09.2015.
u 00:30

Bivši škotski reprezentativac Pat Nevin okomio se na Savez okrivivši ga za očajnu organizaciju tvrdeći da su igrači bili natrpani kao sardine u zrakoplovu s jako malo mjesta za noge.

Škotski igrači i stožer prošli su petak nakon kvalifikacijske utakmice za Europskog prvenstva 2016. godine u Francuskoj s Gruzijom nepredviđeno ostali nekoliko sati dulje u zrakoplovnoj luci u Tbilisiju pa su ogladnjeli.

Naime, kasnio je zrakoplov iz Amsterdama, a organizator puta na to nije računao. Kako nisu imali hrane, odlučili su nešto pojesti u restoranu brze hrane u zračnoj luci. Tako su reprezentativci morali jesti u restoranu brze hrane strpljivo čekajući u redu s navijačima koji su, naravno, bili oduševljeni što su tako blizu svojih ljubimaca.

Bivši škotski reprezentativac Pat Nevin okomio se na Savez okrivivši ga za očajnu organizaciju tvrdeći da su igrači bili natrpani kao sardine u zrakoplovu s jako malo mjesta za noge.

>> Müllerova 'simultanka' na Otoku: Zabio dva i asistirao za novu pobjedu Njemačke

Komentara 3

DI
diskasting
10:58 10.09.2015.

To se HNS nemože dogoditi oni se uvijek pobrinu prvo za svoje trbuhe i džepove sve ostalo , poput rezultata i nekakvog uspjeha je nebitno, glavno je da je glavonja zadovoljan i njegovi uhljebi iz stranke.

SL
stipe.lasic11
08:52 10.09.2015.

Jest to im je iz ponizenja bilo sto moraju cekat skupa sa njima u redu

UN
unbekant
10:38 10.09.2015.

I sta je tu cudno,pa u tim se restoranima brze hrane,hrane milijoni ljudi sirom svjeta,sto bih nogometasi bili neka iznimka???????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije