Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djevojka od mil. $

Taurasi: Koliko zarađujem? Pa, recimo dovoljno

KK Novi Zagreb
Igor Kralj/Pixsell
20.12.2012.
u 07:23

U devetom kolu košarkaške Eurolige u Zagrebu je gostovao ruski Jekaterinburg i pobijedio KK Novi Zagreb s visokih 101:70.

Košarkašice Novog Zagreba (Mandir 17, Mazić 17) pobijeđene su u 9. kolu Eurolige od ruskog Jekaterinburga sa 70:101. U superbogatom ruskom sastavu najviše se istaknula najskuplja igračica u Europi, Amerikanka Diana Taurasi, koja je postigla 16 koševa i imala sedam asistencija. I to sve za samo 24 minute.

Koliko godišnje zarađujete?

– Dovoljno – rekla je Diana.

Pa dobro, koliko?

– Ovoga puta nas Novi Zagreb nije iznenadio kao u Rusiji – istaknula je.

Ali, to nije bilo pitanje.

– Znam...

U Zagreb ste došli privatnim avionom, odsjeli ste u najboljem hotelu, je li uvijek tako?

– Da. Ne gubimo puno vrijeme na putovanja, a kada smo kod nekoga u gostima, volimo imati komfor i mir – rekla je Taurasi.

Jeste li vidjeli grad?

– Ne. Pa nismo došli na izlet! Imali smo puno obaveza. Trening, gledanje treninga na videu, da vidimo gdje smo griješile. Potom ručak, odmor, trening, spavanje. Ako ništa drugo, barem je bilo toplo vrijeme pa smo se malo prošetale oko hotela – istaknula je Taurasi.

Zar je u Jekatarinburgu tako hladno?

– O, da. Ima dana kad uopće ne izlazim – zaključila je košarkašica koja zarađuje milijun dolara.

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
23:21 20.12.2012.

Zasto uopce imate forumkada sve deletirate, istina boli ha??? Clanak je diletantski,neprofesionalan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije