Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RK Podravka Vegeta

Tatari: Nadam se da su ozljede iza mene

'pod 28. 01. 2010. Koprivnica Zenska regionalna rukometna liga rk Podravka-hypo,Svitlana Pasicnik u napadu, Koprivnica Photo: Josip Maljak/PIXSELL'
'Josip Maljak/PIXSELL'
28.01.2010.
u 14:11

Rukometašice Podravke Vegete minimalnom pobjedom protiv bečkog Hypa (32:31) preuzele su vodeću poziciju u Regionalnoj ligi.

Na žalost, iznimno zanimljivu utakmicu ponovno je pratio vrlo mali broj gledatelja, samo dvije stotine, što igračice svojim zalaganjem nipošto ne zaslužuju, ali neka to ide na dušu klupskom vodstvu i njihovoj marketinškoj službi, ako uopće postoji.

Iako je gostujuće desno krilo Alexandra Do Nascimento postigla čak 12 pogodaka, epitet igračice utakmice ipak odlazi Svitlani Pasičnik, koja je bečku mrežu tresla deset puta.

- Normalno da sam zadovoljna pobjedom. Na trenutke smo vrlo dobro izgledale, ali imale smo i crnih rupa. Vidjelo se da dugo nismo igrale 3-2-1 obranu i na tome ćemo još morati poraditi - izjavila je popularna Cvita, koja vjeruje da i na sutrašnjem "uzvratu" u Beču mogu polučiti pozitivan rezultat.

Značajan doprinos velikoj pobjedi protiv četvrtfinalista Lige prvakinja dala je i kapetanica Miranda Tatri, koja je zbog ozljede leđa s terena izbivala više od mjesec dana. Trener Zdravko Zovko za početak dao joj je 20-ak minuta igre.

- Moram priznati da sam igrala pod ručnom, još sam u strahu, ali bilo je dobro, zadovoljna sam. Mislila sam da ću biti puno lošija. Nadam se da su ozljede iza mene i sada mi jedino treba minutaža kako bih što prije uhvatila formu - istaknula je Tatari.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije