Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šibenik
Povratak na članak

Tata Ademi: Nismo obiteljski prijatelji, a to je mala svađa

- Splitov sportski direktor Pralija neće se brijati dok nas ne pobijedi, treba žaliti čovjeka koji će za sobom vući bradu - kaže Marčinko.

Komentari 2

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
18:48 11.11.2010.

Hrvatsko sporsko novinarstvo i osjecaj za ono sto je bitno \"BMW svedskih registarskih oznaka\".

VL
VK
vječni krojf
15:59 12.11.2010.

Istog sam misljenja kao i Ademi senior.Dok sam igrao nogomet cesto je dolazilo do takvih problema,cesto je ispastala majka,ali bilo je i saka i nogi,ali se uvijek sve zavrsilo prijateljski.To je taj sportski duh kojeg imaju sportasi.Pogledajte koliko se puta sukobe reprezentativci kad igraju za klubove a onda se sve izgladi kad se sretnu u repki.Cemu toliko teatra?Sad vidim da Junaci vise ne moze sam pisati pa nasao pojacanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.