Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi transfer

Talijanski velikan želi sjajnog Dinamovog veznjaka, odšteta višemilijunska?

Arijan Ademi
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
13.01.2019.
u 15:45

Ademi je iskusan igrač s više od pedeset nastupa u Ligi prvaka i Europa ligi, a za Dinamo je ponovno zaigrao nakon skoro dvogodišnje suspenzije

Sportski direktor Rome Monchi već radi na pojačanjima za svoju momčad. Trener Eusebio Di Francesco zahtjeva veznog igrača, a kako Roma ne planira skupo plaćati pojačanja u zimskom prijelaznom roku, okrenut će se jeftinijim, ali kvalitetnim alternativama. 

Tako portal asromalive, pozivajući se na Gazzetta dello Sport javlja kako je izbor 'pao' na igrača Dinama - Arijana Ademija

27-godišnji makedonski reprezentativac tako bi ostvario transfer karijere nakon svega lošeg što je prošao (pad na doping testu nakon utakmice s Arsenalom), ali i nakon što se uspio vratiti i nastaviti pružati predstave kao i prije kazne. 

Ademi je iskusan igrač s više od pedeset nastupa u Ligi prvaka i Europa ligi, a za Dinamo je ponovno zaigrao nakon skoro dvogodišnje suspenzije. Portal navodi da bi Roma Dinamu morala uplatiti oko 4 milijuna eura za usluge Makedonca.

>> Pogledajte igrače Dinama uoči odlaska u Belek

Ključne riječi

Komentara 12

IL
ilijan
17:09 13.01.2019.

Ne damo Ademija!

PR
prajdali100
16:01 13.01.2019.

Taman smo ekipirani ! Nema prodaje

Avatar doog_kool
doog_kool
16:04 13.01.2019.

Za 4m eura u danasnje doba ne mogu dobiti ni lescjaka,a kamoli Ademija. Kakve su ovo gluposti??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije