Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONUDIO IZAZOV

Talijanski sprinter izazvao Usaina Bolta na utrku na 100 metara

Usain Bolt
Reuters/Pixsell
22.11.2021.
u 22:01

"Ti si moj heroj, hvala ti na svemu, ali si također rekao da si siguran da ćeš pobijediti, pa sam spreman za izazov", napisao je Marcell Jacobs na svom Instagram računu u nedjelju.

Talijanski sprinter Lamont Marcell Jacobs, olimpijski prvak na 100 metara iz Tokiju, uputio je izazov atletskoj legendi, umirovljenom Usainu Boltu, koji je nedavno tvrdio da je on lako mogao pobijediti u utrci u Tokiju.

"Ti si moj heroj, hvala ti na svemu, ali si također rekao da si siguran da ćeš pobijediti, pa sam spreman za izazov", napisao je Marcell Jacobs na svom Instagram računu u nedjelju.

"Predlažem da počnemo s dobrotvornom akcijom koja se sastoji od utrke koju obično vježbaju djece,. U Italiji se naziva rubabandiera gdje se dvije skupine djece natječu u štafetnom trčanju po zastave, koje se nalaze na deset ili dvadeset metara. Uzmi svoju ekipu i dođi", napisao je Jacobs u prijateljskom tonu.

Prije tjedan dana, Usain Bolt je tvrdio da je mogao pobijediti u utrci na 100 metara u Tokiju i biti brži od Jacobsovih 9.80 sekundi. Jamajčaninov osobni i svjetski rekord iznosi 9.58 sekundi.

Bolt (35) se povukao nakon Svjetskog prvenstva 2017. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije