Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNO PROGOVORIO
Povratak na članak

Talijanski novinari skočili na noge nakon ove izjave Zlatka Dalića

– Moj je san biti trener u Italiji – rekao je Dalić.

Komentari 13

JI
Ja i Ja
09:03 05.02.2019.

senso@ograničen si kao balkon.

VL
BR
Brandfackel2
10:23 05.02.2019.

Počeli ste i Dalića seliti. Sa Modrićevom selidbom iz Reala ste se osramotili do beskraja. Više ste imali članaka u zadnjih nekoliko godina o selidbi Modrića iz Reala nego što je dobro posjećena amsterdamska prostitutka imala klijenata... Opet nepotpisan članak, opet se neki Dasović i Delač srame potpisati. Vidite i sami da ništa ne znate, da ste nesposobni išta saznati i držite se Karleuše jer tamo imate dosta rodbine koja vam može pomoći u izvještavanju...

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
09:42 05.02.2019.

senso: Italijani??? Zna se odkud vjetar puše, a i tipkovnica ti je manjkava.

VL
LU
lunar777
11:49 05.02.2019.

Preciznije bi bilo da su se "hrvatske" novinarske redakcije skočile na noge sanjajući da ode tvorac ruskog čuda... No ne brinite, još će Dalić voditi hrvatsku reprezentaciju.

VL
Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
10:57 05.02.2019.

Odi Daliću jer nisi poslje SP-a niš napravil, a i na SP-u nisi ti imo nikakvo trenersko znanje nego su ti igrači (Modrić) radili strategiju !!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.