Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO 2020.

Talijanska vlada popustila: Gledatelji mogu uživo pratiti Europsko prvenstvo

navijači
Matija Habljak/Pixsell
06.04.2021.
u 20:45

Za sada još nije poznato koliko će biti dopušteno gledatelja na stadionu koji može primiti 70.000 gledatelja.

Talijanska vlada dozvolila je povratak gledatelja na Olimpijski stadion u Rimu za predstojeće Europsko nogometno prvenstvo, objavio je Talijanski nogometni savez (FIGC).

Međutim, za sada još nije poznato koliko će biti dopušteno gledatelja na stadionu koji može primiti 70.000 gledatelja.

- Ministar zdravstva Roberto Speranza rekao nam je da će vladini znanstveni savjetnici izabrati najbolja rješenja koja će omogućiti prisutnost javnosti na Olimpijskom stadionu u Rimu u lipnju povodom Europskog prvenstva - rekao je predsjednik FIGC-a Gabriele Gravina.

Upravo će se u Rimu igrati uvodna utakmica EP-a između Italije i Turske 11. lipnja. Na Olimpicu će se igrati još dvije utakmice iz skupine A, Italija - Švicarska (16. lipnja), Italija - Wales (20. lipnja), te jedno četvrtfinale.

- Spremnost koju je pokazala talijanska vlada izvrstan je rezultat koji je dobar ne samo za nogomet, već za cijelu zemlju - dodao je Gravina.

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
07:42 08.04.2021.

Hoće li HTV prenositi utakmice ili ćemo ih tražiti po internetu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije