Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPSEŽNO

Talijanska policija zbog utaje poreza istražuje Gallianija, Crespa, Milita...

Adriano Galliani
Reuters (Ilustracija)
27.01.2016.
u 07:15

Na meti su istražitelja je i lijevo krilo PSG-a Ezequiel Lavezzi te bivši igrači Serie A – Adrian Mutu, Diego Milito i Hernan Crespo...

Talijanska financijska policija u “operaciji zaleđe” istražuje poslovanje nekoliko klubova u Serie A i Serie B zbog utaje poreza, piše talijanski list La Republica.

Navode i kako su istražiteljima zanimljive 64 osobe iz 35 klubova. Među njima je najviše predsjednika, menadžera i trenera, a ima i poznatih imena kao što su Adriano Galliani (Milan), Claudio Lotito (Lazio), Aurelio De Laurentiis (Napoli).

Na meti su istražitelja je i lijevo krilo PSG-a Ezequiel Lavezzi te bivši igrači Serie A – Adrian Mutu, Diego Milito i Hernan Crespo...

>> Zvijezda Barcelone osuđena na godinu dana zatvora zbog utaje poreza!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije