Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE ZABORAVITI

Talijanska osveta za Genovu: suspenzija Krasiću za simuliranje

\'Serbia\'s Milos Krasic (L) is challenged by Estonia\'s Ragnar Klavan (R) during their Euro 2012 qualifying soccer match in Belgrade, October 8, 2010.  REUTERS/Marko Djurica (SERBIA  - Tags: SPORT SO
Reuters
27.10.2010.
u 09:01

Veznjak Juventusa i Srbije suspendiran je na dvije utakmice zbog simuliranja prekršaja u 16-ercu na utakmici s Bolognom (0:0).

Da stvar bude gora, Iaquinta je taj jedanaesterac promašio.

Srbijanski mediji smatraju da se Talijani tako osvećuju zbog nereda u Genovi. Jedan je, pak, talijanski voditelj na nacionalnoj TV jučer zaključio da je Krasić dobar nogometaš, ali kako je dokazao da je ipak samo Srbin. Stav je torinskog kluba da je Krasić simulirao reagirajući instinktivno u toj situaciji.

 

Komentara 3

SB
sbb
09:37 27.10.2010.

Jedan je, pak, talijanski voditelj na nacionalnoj TV jučer zaključio da je Krasić dobar nogometaš, ali kako je dokazao da je ipak samo Srbin.... rofl!!!

MA
Majur
09:58 27.10.2010.

Kako repka srbije igra nogomet??????Poslije himni,5minuta........

OB
-obrisani-
17:20 28.10.2010.

Kolko hrvatski fudbaleri vrede dokaz je da ni jedan ne igra u Talijanskoj ligi, mogu jedino da skupljaju lopte iza gola !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije