Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FED KUP

Talijanke povele protiv Čehinja 2-0

 Flavia Pennetta
AFP
24.04.2010.
u 21:43

Talijanske tenisačice povele su s 2-0 protiv Češke u polufinalnom dvoboju Svjetske skupine Fed Cupa koji se igra u Rimu, na zemljanoj podlozi.

U prvom dvoboju na stadionu Nicola Pietrangeli u Foro Italicu, Flavia Penneta, 15. igračica na WTA ljestvici, pobijedila je Lucie Hradecku, 74. tenisačicu svijeta, 6:4, 7:5. Hradecka je u oba seta vodila s 4:1, ali joj to na kraju ništa nije donijelo, čak niti treći set. Pennetta, koja je prije dva tjedna na WTA turniru u Marbelli osvojila svoj deveti WTA turnir u karijeri, nije igrala svoj najbolji tenis, ali je bila dovoljno dobra u najvažnijim trenucima dvoboja za prvi bod Talijanki.

Drugi je puno lakše donijela Francesca Schiavone, pobjednica prošlotjednog WTA turnira u Barceloni, svladavši Lucie Šafarovu 6:0, 6:2. Šafarova je u drugom setu povela s 2:0, ali to je bilo sve što je uspjela napraviti u ovome dvoboju.

Podsjećamo, Talijanke su braniteljice naslova u ovome natjecanju, a u drugom polufinalu SAD je domaćin protiv Rusije u Birminghamu, saveznoj američkoj državi Alabami, na tvrdoj podlozi.

Fed Cup, polufinale Svjetske skupine:

Italija – Češka 2-0

Pennetta – Hradecka 6:4, 7:5

Schiavone – Šafarova 6:0, 6:2

Talijanske tenisačice povele su s 2-0 protiv Češke u polufinalnom dvoboju Svjetske skupine Fed Cupa koji se igra u Rimu, na zemljanoj podlozi...
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije