Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Azzurri u krizi

Talijanima se ovo nije dogodilo posljednjih šezdeset godina

Roberto Mancini
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
11.10.2018.
u 08:04

Italija je oduvijek bila poznata po čvrstoj obrani, ali u zadnjih osam utakmica primila je barem po jedan pogodak

Talijanska nogometna reprezentacija i dalje je u krizi. Nakon što su ostali bez SP-a, prvi put nakon 60 godina, izbornik Gian Piero Ventura morao je odstupiti.

Privremeno ga je zamijenio Luigi Di Biagio, a sredinom svibnja ove godine Azzurre je preuzeo  Roberto Mancini.

>> Pogledajte i video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

Činilo se kako je Mancini brzo pohvatao konce, jer na svojoj je premijeri Italija u prijateljskoj utakmici pobijedila Saudijsku Arabiju (2:1). Ali nakon toga opet nište, tri remija i dva poraza.

Posljednju neodlučenu utakmicu Talijani su u utorak odigrali u Genovi protiv Ukrajinaca (1:1). U zadnjih godinu dana Azzurri su igrali 12 susreta te imaju dvije pobjede, šest remija i četiri poraza.

Italija je oduvijek bila poznata po čvrstoj obrani, ali u zadnjih osam utakmica primila je barem po jedan pogodak. To im je najgori niz u zadnjih šezdeset godina.

U dvoboju s Ukrajincima prosječna visina talijanske reprezentacije bija je 177 centimetara. Najniži na terenu bili su Insigne (163 cm), Barella (172), Chiesa i Verratti (po 175), te Jorginho (180).

>> Pogledajte kako su vatreni Riječani razveselili Riječane

Roberto Mancini
1/8
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije