Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOV

Talijani sigurni: Pitanje je trenutka! Boban napušta Fifu

06.06.2019.
u 09:29

Boban je za Milan igrao od 1992. do 2001. godine te je u 251 utakmici zabio 30 golova. Osvojio je četiri talijanska prvenstva, tri superkupa, a 1994. godine i Ligu prvaka

Najtiražniji talijanski sportski list Gazzetta dello Sport na naslovnici današnjeg broja objavio je veliku priču o legendi hrvatskog i talijanskog nogometa Zvonimiru Bobanu, a povod su sve glasnija nagađanja kako se Boban vraća u Milan.

"Zorro sanja Milan" poručuje Gazzetta te piše kako je pitanje trenutka kada će stići službena potvrda iz kluba da su svog  bivšeg igrača izabrali za novog sportskog direktora gdje bi trebao naslijediti Brazilca Leonarda

Foto: Screenshot/Twitter

"Bobana je odabrala osovina Elliott - Maldini koja ga želi u klubu već ovog ljeta. Odlaskom Leonarda Boban će u klubu obnašati dvije funkcije. Bit će sportski direktor, a Boban bi trebao biti i ključna figura u izglađivanju odnosa s Fifom i Uefom", dodaje Gazzetta. 

Boban je za Milan igrao od 1992. do 2001. godine te je u 251 utakmici zabio 30 golova. Osvojio je četiri talijanska prvenstva, tri superkupa, a 1994. godine i Ligu prvaka.

>>>> U galeriji iznad teksta pogledajte što je Zvonimir Boban rekao nakon humanitarne utakmice

 

Ključne riječi

Komentara 1

BO
Bojnik
12:07 06.06.2019.

Bio bi glup da to prihvati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije