Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKI TRENUCI

Talijani otkrivaju: Mandžukića i djevojku Ivanu jako je pogodila smrt Lenija

Mandžukić
Foto: Instagram
18.11.2019.
u 09:38

Kad Mandžo završi trening, odlazi kući gdje ga čeka djevojka Ivana. Marija i Ivanu nedavno je pogodila i smrt psića Lenija koji je imao više od deset godina, a uz kojeg je nogometaš bio jako vezan. Posvetio mu je i nekoliko objava na Instagramu.

Mario Mandžukić više nije u planova Juventusa zbog čega u Torinu proživljava teške trenutke i vjerojatno će na zimu otići. Hrvatski napadač često je tema rubrika o transferima, a najčešće se spominje Manchester United.

Talijanski sportski dnevnik Gazzetta dello Sport donosi priču o Mandžinim danima u Torinu koji su sivi.

Naime, Mandžo više i ne trenira s Juventusom već radi s jednim od trenera i to po posebnom programu. Zanimljivo je i da vježba u drukčijem terminu od prve momčadi.

A kad završi trening, odlazi kući gdje ga čeka djevojka Ivana. Marija i Ivanu nedavno je pogodila i smrt psića Lenija koji je imao više od deset godina, a uz kojeg je nogometaš bio jako vezan. Posvetio mu je i nekoliko objava na Instagramu.

Talijani navode da se Mandžukića u gradu jako rijetko viđa. Ranije je redovito dolazio u jedan restoran, ali je i tamo prestao zalaziti, vjerojatno jer je razočaran situacijom u klubu.

Mandžukićev ugovor s Juventusom traje do 2021. godine, no gotovo sigurno će otići na zimu i potražiti sredinu u kojoj će biti sretniji. Ranije se pisalo da bi ga stara dama pustila za svotu od desetak milijuna eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Best friend for rest!🐶😴 #puglove #puglife #dog #rest #bestfriend #mm17🌪

Objavu dijeli Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic)

Ključne riječi

Komentara 2

CA
Cafa
08:34 20.11.2019.

10 je puno premalo, baš mi je žao.

JG
jozagulikoza.guli
20:31 18.11.2019.

Napisao bih što mislim o ovom članku, novinaru koji ga je napisao i uredniku koji smišlja ovakve naslove, ali nrću jer bi me blokirali. Autovenzura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije