Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI NAPADAČ

Talijani objavili vijest koja će razveseliti Marija Mandžukića

Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
25.03.2019.
u 13:56

Bivši hrvatski reprezentativac tako će suradnju sa starom damom produžiti na još godinu dana budući da mu aktualni ugovor ističe 2020. godine.

Mario Mandžukić s Juventusom će potpisati novi ugovor do ljeta 2021. godine, pišu talijanski mediji.

Bivši hrvatski reprezentativac tako će suradnju sa starom damom produžiti na još godinu dana budući da mu aktualni ugovor ističe 2020. godine.

Tuttosport navodi da mu se plaća neće dizati pa će i dalje zarađivati pet milijuna eura godišnje, koliko ima od posljednjeg produljenja ugovora od prije dvije godine.

Mandžukić je u Juventus došao 2015. godine i do sada je odigrao 115 utakmica i zabio 30 golova. Svojedobno je imao unosnu ponudu iz Kine, no odbio je odlazak iz Torina.

>> Pogledajte izjave Zlatka Dalića nakon poraza od Mađarske

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar miyamoto
miyamoto
14:29 25.03.2019.

Zašto se Mandzukić stalno nesto opravdava Ronaldu i siri ruke, kao nisam htio, a Ronaldo ga gleda kao da mu kaze dokad tako.

KA
kajinx
00:50 26.03.2019.

Super Mario, Talijani cijene lavlje srce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije