Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3 plus 5 mil. eura
Povratak na članak

Brozović sutra na pregledu u Milanu, Dinamo ga posuđuje Interu na godinu i pol

U slučaju Brozovićeva prelaska u Inter, vjerojatno će propasti dolazak Hajdukova Tina Sušića.

Komentari 26

MA
majstor1
11:54 23.01.2015.

Toma mislim da tebi fali razumjevanja i to poprilicno ako uopce ides usporedivati prodaju igraca izmedu Hajduka i Dinama(Dinamo pun Hajduk nema za jogurt) a i ne vidim bas neke greske koje je Dinamo do sada napravio sto se tice prodaje ,kupovina je druga prica

VL
MA
MagnusJohnson
12:59 23.01.2015.

Neki dan pročitao kako hajdukovi medijski plaćenici nakon što su gotovo mjesec dana govorili "Sušić je sigurno u Interu, ostaju detalji", "Sušićev transfer u Inter je gotova stvar", da bi sad bilo "Inter odustaje od Sušića jer imaju financijskih problema"...da bi dva dana kasnije izašla priča da zapravo žele Brozovića za osam milijuna eura, shvatili su zašto bi davali pet milijuna (ako je to uopće bila cijena) za nekog igrača propalog hajduka, kad mogu dati malo više za boljeg i to još reprezentativca.

VL
Avatar hrvatsko_kraljevstvo.
hrvatsko_kraljevstvo.
13:12 23.01.2015.

realna cijena 8 miljuna eura plus bonusi znaci 10 miljuna eura , a i Brozovic sigurno ima kvalitetu za prvih 11 Intera

VL
MA
majstor1
13:31 23.01.2015.

poruka za moderatore ove stranice ako je bilo nesto uvredljivo u mom komentaru o sposobnosti upravljanja Dinama i Hajduka stvarno ste nepismeni vratite diplomu(ako je uopce imate) i promjenite posao ovaj nije za vas

VL
Avatar feudalac
feudalac
16:55 23.01.2015.

...svi prodaju i svi kupuju, i Barcelona i Bayern i Real. Razlika je u cijeni, Dinamo prodaje kvalitetne igrace a Hajduk škart. Osim Srne sve sto je otislo iz Hajduka je skart, Ibricic, Vukusic, Kalinic, Radosevic, Pasalic, Gabric, Sharbini, Kukoc, Blazevic... da ne govorim o balvanima poput Buljata, Rukavine, Jelavica... svi su bili promasaj za kupce.

VL
NB
Nije.bitno
21:08 23.01.2015.

ma dao bi ga mamić i besplatno samo da napakosti Hajduku, ali pošto taj jadnik i ne vrijedi više od besplatno mamić je opet uradio dobar posao, svaka čast treba znati takvog jadnika i uvaliti.

VL
TO
Toma2
11:49 23.01.2015.

@majstor1 čitaj malo s razumijevanjem ovaj ugovor je golub na grani, a Hajduk je htio vrapca u ruci što je po meni bolje. Ovi ugovori će se i Dinamu i igračima obit o glavu jer do sad je stranac trebaoo biti duplo bolji od domaćeg igrača, a sad imaju uteg zbog kojeg će morati biti tri puta bolji. Imaš npr. igrača A i B koji su podjednaki ali A je ipak možda malo bolji, no u slučaju 10 nastupa njegov bivši klub dobiva milijun eura. Kad dođe do 9. nastupa Uprava silazi u svlačionicu i objašnjava treneru da bi i igrač B mogao izgurati sezonu.

VL
KG
Kult_Grada_Zagreba
12:23 23.01.2015.

Rasprodaja je u svim shopping centrima pa i u Mamić shopu. Dolazi nova kolekcija iz Lokomotive. Dinamo je postao samo jedan od shopping centara za klubove koje žele imati rezultate, za razliku od GazdinogNK

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.