Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKI REKORDER
Povratak na članak

Talijan koji obožava Hrvate, a trenere tjera češće čak i od Mamića

- 
Jako je impulzivan, britak, voli ulaziti u svlačionicu, ali uvijek smo lijepo surađivali - rekao je Naletilić o predsjedniku Palerma.

Komentari 8

DU
Deleted user
21:18 12.11.2015.

Opet morate Dinamo okrznuti i spomenuti kako mijenja trenere. Ajde sad lagano prebrojite koliko je u zadnje tri godine Dinamo trenera promijenio ,a koliko Hajduk. Sramite se frustrirane duše.

VL
DI
dinamojavolim1
08:15 13.11.2015.

dinamo od 2003 promjenio 23 trenera a hajduk 25 i vi mamica stavite u naslov??koje ste vi protuhe frustrirane...

VL
Avatar wakanda
wakanda
09:29 13.11.2015.

Samo sam cekao komentare uvrijeđenih mamicevca. Pa nije maminjo bog ne morate se na svaki njegov spomen osjecat prozvano.

VL
IV
ivanhoe1980
21:28 12.11.2015.

Mamić tjera trenere?! Ne,nema šanse.Od kada je njegov brat trener nema više promjena trenera. Nitko nije tolko dobar ko Zoki. Dinamo je takvog stručnjaka čekao još od svog osnivanja, a Zdravko je pravi pravcati mesija koji je Dinamo spasio odd "huligana i komunjara".Pravi građanski klub nema što. Bravo za Zdravka i Zokija.Ljudi čista obraza i velikog nogometnog znanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.