Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utrka na Hvaru

Talijan Furlan pobjednik 39. Faros maratona

Faros
Foto: VL
1/3
03.09.2014.
u 14:11

Ukrajinac Voronko za zaveslaj ruke bio je brži od Kanađanina Dasharnaisa, koji se požalio da ga je Ukrajinac fizički spriječio da prije njega stigne na cilj. Njegova žalba djelomično je uvažena, pa su na kraju obojica podijelila drugo mjesto

Talijanski maratonac Matteo Furlan pobjednik je 39. Faros maratona u Starome Gradu na Hvaru. Stazu dugu 16 km preplivao je za 3 sata 10 minuta i 15 sekundi. Ukrajinski reprezentativac Vladimir Voronko za zaveslaj ruke bio je brži od Kanađanina Xaviera Dasharnaisa, koji se požalio da ga je Ukrajinac fizički spriječio da prije njega stigne na cilj. Njegova žalba djelomično je uvažena, pa su na kraju obojica podijelila drugo mjesto. 

Ruskinja Anastazia Krapivina najbrža je plivačica, a novi hrvatski državni prvaci su Marin Milan koji je bio šesti i Karla Šitić koja je u ženskoj konkurenciji stigla druga.

Na stazi dugoj 16 kilometara nastupili su natjecatelji iz 18 zemalja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije