Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fabijan Buntić

Talentirani hrvatski vratar prešao u bundesligaša Ingolstadt

Fabijan Buntić
fcingolstadt.de
23.06.2016.
u 18:13

Profesionalni ugovor vrijedit će mu do 30. lipnja 2018. godine, a mladi vratar prošao je uglednu Stuttgartovu školu za golmane.

Budesligašu Ingolstadtu pošlo je za rukom pridobiti obećavajućeg golmanskog talenta i od 1. srpnja 19-godišnji Fabijan Buntić prijeći će iz Stuttgarta u njegove redove. 

Profesionalni ugovor vrijedit će mu do 30. lipnja 2018. godine, a mladi vratar prošao je uglednu Stuttgartovu školu za golmane.

- Buntić ima sve kvalitete koje suvremeni vratar mora imati kako bi mogao nastupati u Bundesligi. Radujemo se što se Fabijan od svih ostalih ponuda odlučio upravo za nas - poručio je Thomas Linke, sportski direktor Ingolstadta.

Fabijan (1,94 m visoki vratar), koji posjeduje njemačku i hrvatsku putovnicu, odigrao je već mnogo utakmica za U18 i U19 reprezentaciju Hrvatske.

- Nakon sportske naobrazbe kod Stuttgarta jako se radujem ovom izazovu u Ingolstadtu. Dat ću sve od sebe i ujedno od iskusnijih vratara još mnogo toga naučiti kako bih se što brže razvio u vrhunskog vratara - kazao je Buntić.

>>HNS, u akciju! Mladog hrvatskog diva Stuttgart već gura u prvi sastav

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije