Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijeli mladići

Talenti pobjegnu ili su preplaćeni

Marko Livaja (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
12.05.2011.
u 11:27

Ugovori se nakon odlazaka Livaje i Grčića dijele bez kriterija, pa neki kadeti bijelih igraju za 25 tisuća kuna mjesečno

U Poljudu je posljednjih godina bilo puno problema s odlascima mladih igrača. Najpoznatiji među njima je Marko Livaja, koji je, posredstvom milanskog Intera, otišao u njegovu prešutnu filijalu Lugano. Sada čeka 18. rođendan (26. kolovoza) za potpisivanje profesionalnog ugovora, možda čak i za Inter. Hajduk mu kao 16-godišnjaku nije ponudio profesionalni ugovor, a stipendijski ugovor mladić nije želio produžiti. Livaja je jedan od mnogih koji je iskoristio rupe u propisima, a Hajduk se u igru ponovo uključio kada je Livaja sve dogovorio s Interom. Ponudio mu je profesionalni ugovor, no tada je već bilo kasno.

Kapetan Hajdukovih kadeta Marko Grčić, primjerice, završio je u Dinamu, jer mu Poljud nije dao novi stipendijski ugovor vrijedan 1700 kuna mjesečno.

Sada u Hajduku vode drugu politiku, ugovore dijele šakom i kapom, bez kriterija. Tako neki kadeti igraju i za 25 tisuća kuna mjesečno. Što je opet krivi put.

Očito se u Hajduku ne snalaze, nemaju jasnu viziju onoga što žele. Novi šef omladinske škole Ivica Matković najavljuje promjene.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije