Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej kramarić:

'Tako malo je nedostajalo da nokautiramo Sevillu, držali smo ih u šaci!'

Kramarić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
02.10.2014.
u 22:00

Ovdje smo doživjeli psihičko pražnjene zbog emocija, moramo se pripremiti za Hajduk - najavio je Kramarić

- Bila je to super utakmica, a da mi je netko uoči utakmice kazao kako nećemo biti sretni s rezultatom 2:2, ne bih mu vjerovao. Ne mogu reći da Sevilla nije zaslužila bod, ali tijekom utakmice osjećao sam da možemo zabiti treći gol i riješiti pitanje pobjednika - rekao je nakon utakmice sa Sevillom (2:2) najbolji igrač Rijeke, Andrej Kramarić, te dodao:

- Ne znam jesmo li mi u Hrvatskoj stvarno pehisti pa onda to nazivamo neiskustvom i primamo pogotke na jeftini način, ali eto što reći...

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Oduševio ga je ambijent na punoj Kantridi.

- Hvala sjajnoj publici. Bio je gušt igrati protiv tih odličnih igrača i držati ih u šaci. To su dokazani svjetski igrači. Trebalo nam je tako malo da ih nokautiramo, a na kraju smo mi bili nokautirani. Šteta, ali bit će još ovakvih, ipak, lijepih dana - kazao je strijelac i asistent za pogotke Kekove momčadi.

Najavio je i nedjeljni ogled s Hajdukom.

- To je sasvim druga utakmica i moramo se dobro pripremiti za nju. Ovdje smo doživjeli psihičko pražnjene zbog emocija, ali takav je život nogometaša - zaključio je Kramarić.

>>Šok na Kantridi! Rijeka ispustila pobjedu nad Sevillom u sudačkoj nadoknadi

>>Davor Šuker prije utakmice na Kantridi ljubio Sevillin dres

Komentara 1

Avatar franioprvi
franioprvi
23:26 02.10.2014.

Iduce sezone Kramaric igra za ... Sevilla-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije