Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČAK 7:0

Tako je, Ante! Rebić hat-trickom uljepšao čistu rapsodiju Milana u Torinu

Serie A - Torino v AC Milan
MASSIMO PINCA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
12.05.2021.
u 22:47

Svoju večer je nagovijestio asistencijom za Hernandeza, a zatim s tri pogotka, od kojih je prvi uistinu bio sjajan, dovršio posao te došao na brojku od 11 pogodaka i četiri asistencije u prvenstvu ove sezone

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić nastavlja s odličnim igrama u dresu Milana uoči povratka u vatreni dres na nadolazećem Europskom prvenstvu.

Nakon što je sjajno pogodio protiv Juventusa, Rebić je u razbijanju Torina 7:0 u gostima ugradio posljednja tri pogotka na utakmici.

Svoju večer je nagovijestio asistencijom za Hernandeza, a zatim s tri pogotka, od kojih je prvi uistinu bio sjajan, dovršio posao te došao na brojku od 11 pogodaka i četiri asistencije u prvenstvu ove sezone.

Prva dva je postigao nakon odličnih kontri koje je spremno istrčao bez problema. Prvi je zabio na asistenciju Rade Krunića, a Rebić atraktivno s desetak metara iskosa zabio desnicom u bliži gornji kut.

Za drugi ga je savršeno poslužio Rafael Leao, pa je Rebić samo postavio nogu. Međutim, tamo se našao nakon još jedne kontre u kojoj je odradio sprint preko cijelog terena. Rebića je za treći gol opet našao Rade Krunić, a Ante je spretno zabio koljenom.

Milan je treći u talijanskoj Serie A sa 75 bodova, isto kao drugoplasirana Atalanta, a imaju tek dva boda više od četvrtog Napolija i tri više od trećeg Juventusa. Još je ostalo dva kola do kraja napete utrke za europska mjesta.

Ključne riječi

Komentara 1

JO
josippo
09:56 13.05.2021.

Važnija je ovo vijest za repku nego Šoša

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije