Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudesna terapija

Tajna kineskog paviljona odvela je Blanku do nove medalje

'(L/R) Britain\'s Emma Jackson, Russia\'s Mariya Savinova, Ukraine\'s Liliya Lobanova, US athlete Alysia Johnson Montano and Kenya\'s Janeth Jepkosgei Busienei compete in the women\'s 800 metres semi-
'JUNG YEON-JE'
04.09.2011.
u 19:02

Pomogla sam Blanki. Zašto ne bih? Pomogla sam i nekim drugim atletičarima i atletičarkama - otkriva Janeth Jepkosgei Busienei

Kada smo Joška Vlašića pitali tko je od Blankina liječničkog tima ovdje u Južnoj Koreji najzaslužniji, prvo je rekao – svi podjednako, a onda je ipak izdvojio ime dr. Jovana Đurovića.

– To je liječnik koji živi i radi u Londonu i s njim surađujemo još od Olimpijskih igara u Pekingu. Zbog problema s Ahilovom tetivom zamolio sam ga da dođe i bude dio našeg tima u Daeguu te moram priznati da nam je mnogo pomogao – istaknuo je Joško. No, pomogla je i kenijska 800-metrašica Janeth Jepkosgei Busienei, svjetska prvakinja iz Osake 2007. te druga na OI u Pekingu.

O tajni kineskoga paviljona i čudesnoga Blankinog oporavka, te sve ostalo o našoj heroini pročitajte u ponedjeljak u tiskanom izdanju Večernjega lista.

Komentara 3

JA
JackRussell
19:07 04.09.2011.

Vlašići, ajde prestanite lagati! Nije bilo nikakve ozljede, nego ste sve izmislili i propisno se osramotili! Kako je samo Blanka skakala, a onda još i trčala okolo, da bi i zaplesala, malo čudno za nekoga tko bi trebao biti gadno ozljeđen. Kako vas nije sram?!?!

BL
bluewitch
19:39 04.09.2011.

slažem se u potpunosti, ispada da smo svi mi koju smo ju gledali mutavi i debilni, a oni su nam kao prodali dobru foru ! Doći ću sa štitom ili na štitu...daj ne seri !!!!

OB
-obrisani-
23:55 04.09.2011.

Sramota da se Blanka sluzi manipulacijama. One suze na konferenciji za stampu prije odlaska na takmicenje ispadose samo dobro odglumljena uloga. Sa povrijedjenom nogom skakati 203 cm ne mogu ni vanzemaljci a kamoli ljudi. Pitanje je zasto se Blanka sluzi tim manipulacijama kada je u svojoj karijeri vec osvojila desetine priznanja i takmicenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije