Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imali 10 natjecatelja

Taekwondo klub Jastreb na Bosnia Openu osvojio šest medalja

Bosnia Open
Foto: VL
1/3
02.02.2015.
u 19:24

Taekwondo klub Jastreb nastupio je sa 10 natjecatelja od kadetskog do seniorskog uzrasta koji su osvojili 6 medalja (2 zlata, 3 srebra, 1 bronca) u pojedinačnim plasmanima.

Na međunarodnom taekwondo natjecanju G1 statusa BOSNIA OPEN 2015 (bodovni turnir za ranking Svjetske taekwondo federacije u seniorskoj konkurenciji), koji se održao u Sarajevu 31.01./01.02.2015. Taekwondo klub Jastreb nastupio je sa 10 natjecatelja od kadetskog do seniorskog uzrasta koji su osvojili 6 medalja (2 zlata, 3 srebra, 1 bronca) u pojedinačnim plasmanima. 

SENIORI

Na navedenom natjecanju na kojem je nastupilo 106 klubova iz 33 zemlje sa 531 natjecateljem posebno se istaknuo svojim dominantnim nastupom mladi perspektivni i još neafirmirani seniorski natjecatelj Luka Horvat koji se sa 4 pobjede okrunio zlatnom medaljom, a u 2. kolu savladao je 10-og nositelja sa rang liste Svjetske taekwondo federacije i prvog nositelja na navedenom natjecanju, iskusnog turskog natjecatelja Yunusa Sarija u kategoriji -80kg:
1.borba Miloš Golubović, SRB 12:10
2.borba Yunus Sari, TUR, nokaut
3.borba Ivan Karajlović, SRB, 9:3
4.borba Roberto Botta, ITA 8:8 (zlatni bod)

Naš olimpijac Vedran Golec okrunio se brončanom medaljom, a zaustavio ga je u 2. borbi turski reprezentativac Ali Sari, kasnije zlatni.
1.borba Serdar Yuksel, TUR, 4:2
2.borba Ali Sari, TUR, 1:6

JUNIORI

U juniorskoj konkurenciji TKD Jastreb osvojio je ekipno 3. mjesto u muškoj selekciji.
Marko Gregurić osvojio je srebrnu medalju sa 3 pobjede:
1.borba Kevin Pettersson, SWE, diskvalifikacija
2.borba Martin Putak, TKD Contra, CRO, 4:4 (zlatni bod)
3.borba Karlo Herceg, TKD Osvit, CRO, predaja
4.borba Jan Kolić, TKD Osvit, CRO, 5:10

Niko Popović osvojio je srebrnu medalju:
1.borba Konstantin Bakračenski, SRB, 4:2
2.borba Mark Stanič, SLO, 2:14

KADETI

U kadetskoj konkurenciji zlatom se okrunila kvalitetna kadetkinja Laura Glasnović koja je sa lakoćom savladala srpsku natjecateljku Jelenu Prole u kategoriji -59kg rezultatom 13:1.
Jastrebov kadetski natjecatelj Jan Marijan Kovačević nakon 2 dominantne pobjede osvojio srebrnu medalju:

1.borba, Petar Fischer, HUN, 15:2
2.borba, Vedran Raičković, TKD Casper, CRO, 15:1
3.borba, Luka Turkalj, Zagrebačka TKD škola, CRO, 9:10

Juniorka Marija Frklić, junior Luka Lipovac, senior Hrvoje Šep i seniorka Anamarija Petrović ostali su bez plasmana i medalje izgubivši u kvalifikacijskim borbama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije