Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR - RIJEKA 1:1

Tadejević autogolom spasio Zadrane od poraza

Zadar Rijeka
VL
24.10.2009.
u 22:24

Siromaštvo nogometne igre vidjelo je u subotu 2000 gledatelja na Stanovima, gdje su Zadar i Rijeka odigrali neodlučeno 1:1.

Zadrani su u 1. poluvremenu posve razočarali svoje navijače, a puno više nisu pokazali ni Riječani, ali su ipak spretno postigli gol oduševivši stotinjak pripadnika Armade.

Zadarski nogometaši razočarali su jer se od domaćina ipak očekuje da pritišće goste, bude agresivniji i rastrčaniji, ali nisu to bili ni njihovi suparnici. Ipak, kada su Riječani vidjeli da je njihov suparnik neraspoložen, odlučili su se izaći iz obrambene ljušture. Riječki napadač Radomir Đalović iskoristio je pogrešku domaćega braniča Puljića koji je jednu svijeću, koju je u 17. minuti iz sredine ubacio Riječanin Landeka, primirio prsima i to u smjeru zadarskoga vratara Ježine. Đalović je ukrao loptu, napravio korak, dva i sa 16 metara precizno pogodio u donji desni kut nemoćnog Ježine. Zadrani su jedinu pravu prigodu imali u 45. minuti. Čurjurić je izveo slobodni udarac, a Jonjić je glavom pogodio vratnicu.

Zadar je ipak uspio izjednačiti u 49. minuti. Kapetan Zadrana Surać je nakon dvostrukoga proigravanja probio lijevi bok te ubacio na sedam, osam metara, odakle je riječki branič Mario Tadejević, u strahu od Zadranina Terkeša koji mu je bio za leđima, glavom prevario svojega vratara i pogodio riječku mrežu.

Stadion na Stanovima. Gledatelja 2000. Vrijeme ugodno. Sudac Vlado Svilokos (Siska) 6.5

Pogoci: 0:1 Đalović (17), 1:1 Tadejević (49, autogol)

Igrač utakmice: Ivan Ćurjurić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije