Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žene nogometaša

Sylvie, seks-ikona Svjetskog prvenstva

Sylvie van der Vaart
Foto: VL
1/5
07.06.2010.
u 12:14

Nizozemka je ljepša od raskalašenih Engleskinja i razmažene Paris Hilton.

Netko ima ženu, netko djevojku, netko ljubavnicu, a Cristiano Ronaldo ima Paris Hilton. Amerikanka neće biti najljepša gošća Svjetskog prvenstva u JAR-u, ali svakako će izazvati najviše pompe. Nakon brojnih propalih veza i dva braka, prošlog ljeta bacila se na Ronalda za njegova odmora u LA-u. Priča se da su još u vezi, no navodno je Portugalac bio u šoku kad je čuo da je Amerikanka došla u Malagu na zadnje kolo Primere. Već je najavila da će ostati u Južnoj Africi do kraja SP-a. Kako će to JAR "preživjeti", nitko ne zna.

Na terenu će najviše pogleda privući Lionel Messi, no pitanje je hoće li među gomilom na stadionu netko vidjeti njegovu djevojku Antonellu Roccuzzo. Naime, Messi je visok tek 169 cm, a Antonella je još za glavu niža od Argentinca. Za razliku od većine žena i djevojaka slavnih nogometaša - engleski mediji koriste skraćenicu WAGs za tu skupinu - Antonella nije medijska zvijezda, a par će se vjenčati na kraju godine.

Wahibu Ribery, suprugu zvijezde Bayerna i trikolora, zbog koje je i prešao na islam te uzeo ime Bilal Yusuf Mohammed, bit će malo teže zaobići. Iako ju je Franck varao s maloljetnom prostitutkom, ona mu je oprostila, a imala je i ključnu ulogu u njegovoj odluci da ostane u Bayernu. Nadamo se da u JAR-u neće negdje naletjeti na Zahiu, "savjetnicu" francuskog izbornika, jer će ondje i bez njihova susreta biti dovoljno vatreno.

Izabrati najljepšu teška je misija poput osvajanja pehara svjetskog prvaka. Odabranica Ikera Casillasa je Eva Gonzalez, koja je predstavljala Španjolsku u izboru za Miss Universe 2003. Zbog Sarah Brandner, djevojke Bastiana Schweinsteigera i jedne od najljepših Njemica, mnogi su još više zavoljeli nogomet, a supruga nizozemske zvijezde Rafaela van der Vaarta nizozemski je model od kojeg je mnogima zastao dah. Bila je miss Bundeslige (naslijedila ju je Nives), a Bild ih je proglasio "novim Beckhamima". No, za razliku od Davida i Victorije, Rafael i Sylvie žele miran život. Valjda će i moći sad kad je Sylvie uspjela pobijediti opaki rak dojke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije