Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liga prvaka

Švrljuga sa Žalgirisom iznenadio Malmö, Celtic bez teškoća sa Stjarnanom

Celtic
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
15.07.2015.
u 23:15

Andro Švrljuga je odigrao čitavu utakmicu za litvansku momčad.

Osim utakmice između Dinama i Fole, u utorak su odigrane još četiri utakmice drugog pretkola Lige prvaka.

Qarabag i crnogorski Rudar su u Azerbajdžanu odigrali bez pogodaka (0:0), piše Goal. Momčad iz Crne Gore je uputila samo dva udarca na utakmici, a Ibrahim Šehić uopće nije imao posla jer niti jedan pokušaj nije išao u okvir njegovog gola.

Istim je rezultatom (0:0) završila i utakmica između Malmöa i Žalgirisa u Švedskoj. Šveđani nisu iskoristili niti jedan od šest udaraca u okvir protivničkog gola. Andro Švrljuga je odigrao čitavu utakmicu za litvansku momčad.

BATE je sa 2:1 u Bjelorusiji pobijedio Dundalk. Poveo je domaćin u 11. minuti pogotkom Karnitskiyja, a izjednačili su Irci u 32. preko McMillana. Pobjednički je pogodak u 38. minuti postigao Jablonski.

Celtic je bez većih problema sa 2:0 pobijedio islandski Stjarnan. Za vodstvo je zabio Boyata u 44. minuti, a konačni je rezultat postavio Johansen u 56. Pobjeda je mogla biti i uvjerljivija, ali je Griffiths u 78. minuti promašio jedanaesterac.

>>Amateri iz Luksemburga s igračem manje šokirali Dinamo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije