Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA IDEJA

Svjetsko prvenstvo legendi se bliži - opet ćemo gledati Zidanea?!

'Real Madrid\'s Zinedine Zidane during corazon classic friendly veterans match. May 30, 2010. (Foto © nph/Alvaro Hernandez) *** Local Caption *** Fotos sind ohne vorherigen schriftliche Zustimmung aus
'nph / AlterphotosNordPhoto/PIXSELL'
07.10.2015.
u 09:30

Hoće li ova ideja biti prihvaćena znat će se u siječnju sljedeće godine.

Zinedine Zidane i Michael Ballack opet na Svjetskom prvenstvom! Ne, nije riječ o njihovom povratku iz mirovine, već o planu da se od 2017. igra Svjetsko prvenstvo legendi.

Domaćin prvog prvenstva trebao bi biti Meksiko.

- Vjerojatno će se prvenstvo igrati u Mexico Cityju, Guadalajari i Monterreyu, a trebalo bi biti 12 momčadi, šest europskih: Nizozemska, Njemačka, Italija, Španjolska, Francuska i Engleska; četiri američke: Meksiko, SAD, Brazil i Argenina, te Južna Afrika i Japan - piše ESPN.

Na njemu bi igrali igrači od 35 do 45 godina, a utakmice bi trajale 60 minuta. Hoće li ova ideja biti prihvaćena znat će se u siječnju sljedeće godine.

>> Veliki Zidane mi je pljeskao i izveo me van, a Olić me oduševljavao!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije