Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI DVOBOJ

Srbija pregazila Talijane i u finalu ide na Hrvatsku!

Vaterpolo - Srbija
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
06.08.2015.
u 22:30

Pobijedili su Srbi 10:6

Vaterpolisti Srbije nisu dopustili nikakvo iznenađenje i u polufinalu Svjetskog prvenstva u ruskom Kazanju uvjerljivo su svladali Talijane 10:6 (4:0, 4:2, 1:2, 1:2). To znači da će subotnje finale (21:00) biti između Hrvatske i Srbije.

I sve je bilo gotovo odmah, nakon prve četvrtine vodili su Srbi 4:0, da bi na poluvremenu imali 8:2 i Talijane koji su se ispuhali protiv Mađara ostavili bez ikakvih šansi. Lako su priveli utakmicu kraju i nisu se umorili.

Naravno, favoriti su protiv nas jer u dvije godine izgubili su samo dvaput na nekom na velikom natjecanju, a posljednji koji im je "skinuo skalp" u završnici natjecanja bila je reprezentacija Crne Gore (9:8) u Barceloni na SP 2013. godine, i to u četvrtfinalu. Zakinuli su ih za medalju i Srbija se zbog toga dodatno motivirala te "melje" sve pred sobom. Tek su se još prošle godine "spotaknuli" protiv Mađara u Budimpešti na Europskom prvenstvu (6:8) u skupini, ali su im u finalu vratili (12:7).

Najbolji pojedinac susreta bio je Stefan Mitrović sa tri pogotka, a kod Talijana je najbolji strijelac bio s dva pogotka Andrea Fondelli. Bit će nam teško, ali ako ćemo igrati kao protiv Crne Gore, sve je otvoreno.

Idemo po drugo zlato, prvo od 2007. godine i Melbournea, a Srbi po petu i prvu od 2009. godine i Rima.

>> Hobotnica Pavić donio Hrvatskoj finale Svjetskog prvenstva i Rio!

Komentara 10

TN
tamo.netko
03:18 07.08.2015.

Objektivno, po kvaliteti i po imenima oni su bolji, no jedna je utakmica i sve je moguce...

Avatar narozi
narozi
23:48 07.08.2015.

uhhh opet ti srbi u vaterpolu - znam sta ce biti - srbska pobjeda opet po osmi put

DU
Deleted user
12:33 08.08.2015.

Ovo mu dodje k'o incest...Jugoslavija protiv Jugoslavije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije