Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNA DOMINACIJA

Braća Sinković obranila titulu, ponovno su prvaci svijeta!

Braća Sinković
Foto: PR
06.09.2015.
u 13:55

Bez poraza su već 14 mjeseci, a drugu Litvu ostavili su iza sebe za cijelu duljinu čamca

Braća Martin i Valent Sinković obranili su zlato u utrci dvojca na pariće na Svjetskom prvenstvu u francuskom Aiguebeletteu s vremenom 6.03.33, a drugu Litvu su ostavili za cijelu duljinu čamca.

Novi Zeland je u na samom završetku utrke uspio pobijediti Njemačku i doći do brončane medalju, Australija je bila peta, a domaćin Francuska posljednji šesti.

Inače, braća Sinković su bez poraza već 14 mjeseci i osim pobjede na Svjetskom prvenstvu prošle godine u Amsterdamu, slavili su i na sve četiri regate Svjetskog kupa. Neka tu formu održe i za Olimpijske igre dogodine!

>> Braća Sinković izborili finale i nastup na Olimpijskim igrama

Komentara 13

HR
HRVATSKIBOGMARS
14:09 06.09.2015.

Svaka čast dečki, nevjerojatni ste i pravi primjer svim ostalim sportašima(prvenstveno mislim na nogometaše) kako se i bez velikih novaca, a sa požrtvovanim radom može postići svjetski rezultat i biti stalno u vrhu! Još jednom jedan veliki BRAVO!

JO
josmalopanestalo
14:48 06.09.2015.

bravo, bravo

MR
MRUDante
15:18 06.09.2015.

To su SPORTAŠI!! Jedva da ste ih i spomenuli. Važno je da vam je naslovnica puna priglupih nogometaša, navijačke bagre, mamića, kovača i sličnih likova!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije