Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nicki Pedersen

Svjetski prvak u spidveju oduševljen stazom u Kraljevcu

'Nicki'
'Photoshop'
07.03.2010.
u 12:29

Nakon tri dana provedena u Donjem Kraljevcu, danska spidvejska reprezentacija vratila se kući. Prepuni dojmovi i odličnih iskustava, Danci su se najavili i za sljedeću godinu.

Žele u Donjem Kraljevcu provesti tjedan dana na pripremama. Nicki Pedersen, svjetski prvak, nije krio oduševljenje odlično pripremljenom stazom.

– Stadion je odličan, nisam očekivao da je tako dobar. Zapravo nisam ni znao kamo idem, i ugodno sam iznenađen! Staza je bila savršeno pripremljena, isprobao sam sve motocikle na startu i u vožnji i svakako ću doći i sljedeće godine na trening! A i ove sezone ćemo se još vidjeti, na Grand-prixu – rekao je Pedersen.

Sljedeći vozači koji dolaze na trening na stadion Milenium su Poljaci iz kluba Unia Tarnow. Dolaze Ulamek, Vaculik i Kasprzak, te njihovi juniori, a pridružit će im se i Protasiewicz iz Zielona Gore te Česi Tomiček i Kus. Staza će opet biti puna dobrih vozača, što nas uvodi u odličnu sezonu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije