Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta

Svjetski prvaci iz 2006. donirali vozila hitne pomoći

Koronavirus u Italiji
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
23.04.2020.
u 23:42

To je znak sudbine što smo sakupili sredstva za četiri vozila hitne pomoći, jer su Azzurri osvojili četiri svjetske titule. Hvala vam još jednom svima, dokazali smo važnost postojanja velike ekipe, dodala je legenda Juventusa

Momčad talijanske nogometne reprezentacije koja je 2006. godine osvojila naslov svjetskih prvaka prikupila je sredstva za četiri vozila hitne pomoći.

Vozila su poklonjena talijanskom Crvenom križu za pomoć u borbi protiv pandemije COVID-19.

'Radi se o ultramodernim vozilima s novim sustavima za zadržavanje biomaterije i na kraju ove pandemije, za koju se nadamo da će uskoro biti, mogu se i normalno koristiti', napisao je Alessandro Del Piero na Instagramu.

"'To je znak sudbine što smo sakupili sredstva za četiri vozila hitne pomoći, jer su Azzurri osvojili četiri svjetske titule. Hvala vam još jednom svima, dokazali smo važnost postojanja velike ekipe', dodala je legenda Juventusa.

Italija je 2006. predvođena kapetanom Fabiom Cannavarom osvojila naslov svjetskog prvaka nakon što je u finalu boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedila Francusku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije