Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIJET U ŠOKU

Svjetski mediji zgroženi neredima u Ateni: 'Hrvatski huligani su brutalno ubili grčkog mladića'

Greek soccer fan dies as soccer fans clash in Athens
LOUIZA VRADI/REUTERS
08.08.2023.
u 16:42

Preko stotinu navijača privedeno je od strane policije nakon velikih nereda na ulicama glavnog grada Grčke

Utakmica trećeg pretkola Lige prvaka između grčkog AEK-a našeg Domagoja Vide te hrvatskog prvaka Dinama odgođena je zbog tragedije koja je potresla nogometni svijet. Naime, grčki navijač Michalis (29) preminuo je od ubodnih rana koje su mu zadali Bad blue boysi koji su se tukli s navijačima AEK-a, javljaju grčki mediji. 

Svjetski mediji također su šokirani ovim vandalskim činom te svi pišu o nemiilim događajima u Ateni. 

- Utakmica AEK-a i Dinama odgođena je zbog smrti grčkog navijača u napadu hrvatskih navijača. Treba naglasiti da su Hrvati već prije bili sankcionirani zbog sličnih nereda, na primjer u Ligi nacija. Nakon nasilnih sukoba jedna je osoba izgubila život, a još osam ih je u bolnicama s ozbiljnim ozljedama - javlja Marca. 

GALERIJA Kaos u Ateni: Policija opkolila hotel u kojem se nalaze naoružani BBB-i

Greek soccer fan dies as soccer fans clash in Athens
1/11

- Grčki navijač izboden je nasmrt tijekom sukoba s navijačima iz Hrvatske koji podržavaju Dinamo Zagreb - piše renomirani francuski list L'Equipe.

- Dinamovi navijači ubili su AEK-ovog navijača, utakmica je odgođena - naslov je talijanske Gazzette dello Sport.

VEZANI ČLANCI:

- Navijača grčkog kluba izboli su nasmrt huligani. Grčki nogomet je u šoku, utakmica je odgođena zbog ove tragedije. Navijači Dinama i AEK-a su neprijatelji i nekoliko puta u prošlosti su se sukobili na ulicama - komentar je njemačkog Bilda. 

Komentara 1

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
17:30 08.08.2023.

Znači već se zna tko je ubojica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije