Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
špa - uru 2:1

Svjetski i europski prvak slavio protiv prvaka Južne Amerike

Španjolska vs Urugvaj, Kup konfederacija (1)
Reuters/Pixsell
17.06.2013.
u 02:22

Suarez je zabio svoj 33. pogodak za Urugvaj i time se izjednačio s Diegom Forlanom na vječnoj ljestvici najboljih strijelaca

Europski i svjetski prvak, Španjolska, uspješno je startao na Kupu konfederacija. U prvom kolu skupine B, Furija je bila bolje od prvaka Južne Amerike Urugvaja 2:1. Španjolci su poveli već u 20 minuti, Pedro je pucao, a lopta je pogodila Lugana i odbila se u gol. 12 minuta poslije Soldado je nakon fantastičnog proigravanja Fabregasa povisio na 2:0, a s tim se rezultatom otišlo na odmor.

I u nastavku je Španjolska bila bolja, ali nije postigla pogodak. Štoviše, u 88. minuti Luis Suarez iz slobodnog je udarca zabio za 2:1. Bio mu je to 33. pogodak za Urugvaj i time se izjednačio s Diegom Forlanom na vječnoj ljestvici najboljih strijelaca.

>>Pirlo stoti nastup za Italiju proslavio golčinom Meksiku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije