Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN MAMIĆ:

Svim srcem ću 'drukati' za Rijeku, a protiv Celtica ćemo 'poginuti'!

Zoran Mamić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/2
10.12.2014.
u 14:04

- Što se Hajduka tiče, ako se odluči da se igra onda ćemo igrati, a ako ne onda nećemo - bio je jasan trener modrih.

Dinamo u četvrtak (11. prosinca u 19:0 sati) protiv Celtica igra posljednju utakmicu skupine Europske lige, a zahvaljujući pobjedama protiv Istre (4:0) i Rijeke (3:0) trener Zoran Mamić je optimističan.

- Želimo u zadnjoj europskoj utakmici ostvariti pobjedu koja nam popravlja imidž, nosi prestiž, bodove za koeficijent i novac. Želimo igrati kao u Škotskoj gdje smo izgledali jako dobro, a pobjede u Puli i protiv Rijeke su nam dignule samopouzdanje – jasno poručuje trener Mamić.

Modri ne mogu proći dalje, ali momčad je itekako motivirana.

- Ne slažem se da nema imperativa. prolaz nije u igri, ali svi drugi motivi su tu i treba "poginuti" za pobjedu. Nećemo kalkulirati i igrat ćemo na pobjedu – kazao je Mamić i prisjetio se utakmica koje ga najviše "peku":

- Od svih europskih utakmica svakako me najviše "peku" one protiv Aalborga i Celtica jer smo zaista bili jako dobri, ali zbog nedostatka sreće ostali bez ičega. Nakon takvih utakmica uvijek ostaje veći žal nego kada je protivnik bolji.

Osim o Dinamu, progovorio je trener Mamić i o Rijeci, za koju će navijati svim srcem.

- Šanse su tu i prije utakmice su 50-50, ali treba biti objektivan i reći da Sevilla igra doma i da je odlična momčad, ali svim srcem želim da Rijeka dobije i prođe dalje. "Drukat" ću za njih od prve do zadnje minute - kazao je, a zatim se osvrnuo i na žalbu Hajduka:

- Ako se odluči da se igra onda ćemo igrati, a ako ne onda nećemo. To nije do nas.

>> Dinamo 'počastio' navijače - pogledajte cijene ulaznica za Celtic!

>> Hajduk pronašao način, otkazani derbi ipak će se odigrati?

>> Prokletstvo zadnjeg kola za Dinamo – nijedna pobjeda!

Komentara 13

DU
Deleted user
14:41 10.12.2014.

Bravo Zorane,svi normalni Hrvati ce drukati za Rijeku i za Dinamo !

KU
kublajkhan
17:22 10.12.2014.

Zoran Mamić je gospodin i igračka legenda Dinama!

DU
Deleted user
14:32 10.12.2014.

sada ces ginuti cccc?a sta ste do sda ti i igraci radili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije