Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokosi prekinuli crni niz

Svilokos igračima: Ne kukaj i ne vrišti!

Lokomotiva
Goran Stanzl/PIXSELL
14.10.2011.
u 19:57

Zanimljivu su utakmicu odigrali Lokomotiva i Slaven Belupo (0:0), za potpuni su ugođaj nedostajali samo pogoci. S ovim remijem zadovoljni su bili i jedni i drugi, možda ipak malo zadovoljniji domaćini, koji su prekinuli crni niz

Lokomotiva je prekinuli crni niz od pet uzastopnih poraza. Lokomotiva je imala dvije krasne šanse nakon ubacivanja Martinca, no Komorski (6. minuta) je udarcem glavom uzdrmao gredu, a udarac Filipa Škvorca (21.), vratar Rodić fantastično je obranio.

Gosti su jednom ozbiljno zaprijetili (Poljak). Na tribinama je bilo samo 200-tinjak ljudi. No, ima to i dobrih stvari, čuje se, naime, kako sudac Svilokos u nekoliko navrata dobacuje igračima "nemoj mi vrištati na terenu, bio je to običan prekršaj i dosudio sam ti ga"!

Ili, "puštam vas da igrate nogomet i ne kukajte, jer ćete dobiti kartone"! A kad je dao karton Puriću, ponudio je i pojašnjenje: "Bio je to jedan jako zakašnjeli start"...

Ključne riječi

Komentara 2

12
13.2.1911
20:33 14.10.2011.

Pa dobro Jurisicu, sta je to lose u tim komentarima Svilokosa. Iako ja kao Hajdukovac mrzim tog psa, u tim njegovim komentarima nema niceg lose, cak sta vise, nesto sasvim obicno sto se cuje od skoro svakog suca.

CU
cupus
21:53 14.10.2011.

Hajdukovac pa mrzis Svilokosa??????????? Pa sta vam je uradio?????????????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije