Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od sutra

Svijet tenisa ovo nije vidio 13 godina: Evo zbog čega će ova ATP ljestvica ući u povijest

Wimbledon, tenis
Foto: Stefan Wermuth/REUTERS/PIXSELL
1/6
09.10.2016.
u 10:37

U ponedjeljak će biti objavljena ATP ljestvica kakva nije objavljena već dugi niz godina

Rafael Nadal i Roger Federer obilježili su svijet tenisa u proteklih desetak godina, ali u zadnje vrijeme počeli su padati. Federera već lagano pritišću godine, a Nadal muku muči s ozljedama pa nije ni čudno da ih sve više tenisača prestiže na ATP ljestvici.

Zbog toga će nova ATP ljestvica biti na neki način i povijesna jer se nakon dugo vremena ta dvojica vrhunskih tenisača neće naći u Top 5, a to se nije dogodilo u posljednjih 13 godina!

Rafael Nadal do ovog je tjedna bio na četvrtoj poziciji, ali će pasti na šestu. Velikog Španjolca prestići će Kei Nishikori, ali i Kanađanin Miloš Raonić. S druge strane, Roger Federer je na sedmom mjestu ATP ljestvice.

Novak Đoković i dalje je uvjerljivo vodeći tenisač svijeta, a iza njega su Britanac Andy Murray te Švicarac Stanislas Wawrinka.

>>Čilić: Propustio sam previše prilika, lopta me jednostavno nije slušala

>>Pogledajte seksi fotografiju Serene Williams zbog koje su 'poludjele' stotine tisuća fanova

Komentara 10

ĆU
ćuprija
11:04 09.10.2016.

Nadal bez dopinga i ne spada u prvih 10

ZG
zgrio
13:00 09.10.2016.

Ova ljestvica neče sigurno niti počemu ući u povijest. Mladi igrači dolaze, stariji odlaze, to je toliko normalno da ne znam o čemu se novinar raspisao. To je zanimljivo ovaj tjedan i nikad više.

MA
marko32
13:23 09.10.2016.

Nikada losija konkurencija u svijetu tenisa nije bila. Raonic realno ne bi mogao biti u top 15 isto kao ni Nishikori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije