Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMRO OD KORONE
Povratak na članak

Svijet sporta oplakuje novu žrtvu korone, napustio nas je velikan

Habib je često navodio svog oca kao najvećeg uzora i čovjeka s kojimnije raspravljao niti mu proturječio. Teško mu je palo što njegov otac nije dobio američku vizu pa nije bio s njim u trenucima najvećeg uspjeha kada je svladao Conora McGregora.

Komentari 2

ZI
zimerman
18:40 04.07.2020.

Zašto ne pišete o time da su Khabib I njegov Rahmetli babo Velike vehabije I da Im zene nikad nitko nije vidio . Njegov otac nije dobio vizu zato sto je vise puta izjavio da priznaje samo šerijatski zakon ii zakon i islamsku zastavu.

VL
Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
21:56 03.07.2020.

Ne lažite, nema veze s koronom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.