Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nek' se lopte kotrljaju

Svijet se napokon vraća u normalu, i Talijani objavili radosnu vijest!

Lyon - Juventus
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
28.05.2020.
u 21:25

Do kraja natjecanja ostalo je 12 kola

Talijansko prvenstvo bit će nastavljeno 20. lipnja nakon tromjesečne stanke zbog pandemije izazvane širenjem koronavirusa, objavio je u četvrtak talijanski ministar sporta Vincenzo Spadafora. 

Natjecanje u Serie A je prekinuto 9. ožujka, kada je u Italiji proglašena opća karantena kako bi bilo zaustavljeno širenje koronavirusa.

Do kraja natjecanja ostalo je 12 kola, a trenutačno su u borbi za naslov Juventus i Lazio. Aktualni prvak ima 63 boda, samo jedan više od rimske momčadi, dok trećeplasirani Inter ima 54 boda.

Na sastancima ministra s predstavnicima Talijanskog nogometnog saveza  spomenuti su i mogući pozitivni rezultati na testiranjima te što bi oni značili za nastavak prvenstva.

"Iz Saveza su me uvjerili da imaju plan B, ali i plan C za takve slučajeve - rekao je Spadafora te dodao da će u slučaju pozitivnih slučajeva cijele momčadi morati u karantenu.

Komentara 2

Avatar RuthYA89
RuthYA89
06:55 30.05.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​i​s︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

Avatar KimberlyXC74
KimberlyXC74
23:47 29.05.2020.

w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije