Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Svi se primili za glavu! Strašna ozljeda košarkaša Boston Celticsa

Gordon Hayward
Foto: AP/PIXSELL
1/5
18.10.2017.
u 09:14

Hayward je nezgodno pao i ozlijedio se. Gledatelji i igrači odmah su se primili za glavu, jer su vidjeli što se dogodilo

Gordon Hayward već je na startu NBA lige završio sezonu. Naime, pojačanje Boston Celticsa u svom debiju protiv Cleveland Cavaliersa teško se ozlijedio. Nakon pet minuta igre Hayward je pri padu slomio tibiju lijeve noge te dislocirao gležanj.

Bivši igrač Utah Jazza skočio je pod košem domaće momčadi, podmetnuo se Joe Crowder, a na blokadu je stigao LeBron James. Hayward je nezgodno pao i ozlijedio se. Gledatelji i igrači odmah su se primili za glavu, jer su vidjeli što se dogodilo.

Bostonov igrač slomio je tibiju lijeve noge te dislocirao gležanj. Ozljeda je vrlo teška, a po  društvenim mrežama već se nagađa kako Hayward više neće biti na razini kao što je dosad igrao. Trener Brad Stevens ne skriva nadu da će se Hayward vratiti istog raspoloženja kao i prije ozljede.

– Ovo je pravi užas za Gordona. Toliko je naporno radio i privikavao se na novu momčad, a onda mu se ovo dogodilo. Nadam se da će se oporaviti – rekao je trener Bostona Brad Stevens.

I LeBron James dao je podršku Haywardu.

– Molim se za njega i želim mu što brži oporavak. Drži se, Gordone – rekao je igrač Cavsa koji je s 29 koševa predvodio Cleveland u pobjedi protiv Bostona (Brown 25) 102:99.

U drugoj utakmici nakon sjajnog preokreta Houston Rocketsi (Harden 27, Gordon 24 koša...) na gostovanju pobijedili su Golden State Warriorse (Young 23, Curry 22...) s 122:121.

Komentara 1

Avatar Sokol
Sokol
11:48 18.10.2017.

Vidim niste ništa napisali o licemjernom odgovoru currya na pitanje dal će kleknut na himnu prije utakmice?”neću kleknut jer od kad je to sve počelo dobili smo veću slobodu u izražavanju svog mišljenja u medijima(šta očito prije nisu imali😂) i i moje klečanje bi bilo kontraproduktivno ali ako netko drugi od nba igrača želi kleknut to bi bilo ok”...drugim riječima ako netko drugi ima muda i nije ga strah da ga gazde kazne i nije ga strah da će mu se smanjit prodaja dresova neka klekne...LICEMJER

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije