Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Englezi ga obožavaju

Svi su oduševljeni Lukom: 'Samo zbog Modrića se isplatilo gledati!'

Manchester City - Real, Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
27.04.2016.
u 11:12

"Hrvat je ponovno bio motor Reala. Stalno je pritiskao linije Manchester Cityja, iako je imao nekoliko netočnih dodavanja", piše As

Manchester City i Real Madrid odigrali su bez pogodaka prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka. Nije to bila pretjerano zanimljiva utakmica, sve do 72. minute nije bilo pravih prilika, ali u jednu ruku to je i razumljivo jer je ulog u ovoj fazi natjecanja iznimno velik.

No, bez obzira na to što je utakmica bila loša, izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić može biti zadovoljan jer je Luka Modrić odigrao vrlo dobro. Doduše, Luka je griješio u dodavanjima više nego inače, ali svejedno se trudio, tražio je loptu i jedini je pokušavao. Imao je 90 dodira s loptom, više nego na ijednoj utakmici Lige prvaka ove sezone, gradio napade, a puno je posla napravio i u obrani. Zbog toga je zaradio pohvale.

"Utakmica između Manchester Cityja i Real Madrida nije bila sjajna, ali vrijedilo ju je gledati samo zbog Luke Modrića", napisao je na Twitteru Jamie Carragher.

I engleski mediji raspisali su se o Luki Modriću. Hrvat je igrajući u Tottenhamu 'zarobio' njihova srca i otada ga ne prestaju hvaliti, a ni ne skrivaju da bi ga ponovno voljeli vidjeti u njihovoj ligi.

"Briljantni Luka Modrić pomogao je Realu vratiti kontrolu protiv Manchester Cityja", naslov je članka na Mirroru, a slično pišu i ostali otočki mediji, ali i mediji iz cijeloga svijeta.

"Hrvat je ponovno bio motor Reala. Stalno je pritiskao linije Manchester Cityja, iako je imao nekoliko netočnih dodavanja", piše As, a nadovezao se i ESPN:

"Kao i uvijek, Hrvat je bio pokretačka snaga u veznom redu. Igrao je malo povučenije, ali svaki put kad bi imao loptu, pokušavao je Real osoviti na noge. Uz veliki pritisak koji je City radio u veznom redu, Modrić je bio prisiljen više držati loptu u nogama nego je dijeliti dalje, a u nekoliko je navrata slomio obrambeni red domaćih."

Za tjedan dana igra se uzvrat, a Real je sada favorit. Iako za njega nije dobro što nije zabio u gostima, Santiago Bernabeu njihova je utvrda iz koje rijetki odlaze s plijenom. Ove sezone u ligi prvaka na domaćem terenu nisi primili niti jedan pogodak, gol-razlika im je 18:0!

- Joe Hart je fantastično branio i sačuvao svoju mrežu netaknutom. Zaslužili smo pobijediti, no možemo biti zadovoljni kako smo igrali, posebno u drugom poluvremenu i na tome moramo graditi samopouzdanje za uzvratnu utakmicu, izjavio je Modrić. 

>>Modrić nikad više s loptom... i nikad neprecizniji!

Komentara 28

DR
draxy
11:45 27.04.2016.

Negativni komentari na Lukinu igru samo dokazuju postojanje hrvatskog jala. Cijeli nogometni svijet se divi Modriću,čovjek je najvažniji igrač jednog od najboljih klubova Europe,ljubimac navijača u Madridu a mi još tražimo mane u njegovoj igri.

DU
Deleted user
11:38 27.04.2016.

činjenica je, unatoc svim ovim komentatorima,kritičarima i stručnjacima po večernjem, da Luka Modrić igra u Real Madridu i košta 50 milja eura, a vi baratate sa Football Manager spikom. Hateri trollovi. Bravo Luka

Avatar germanikus
germanikus
11:35 27.04.2016.

oliver 7.......posve si u pravu zato mi je užitak te gledati u dresu Barcelone!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije