Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJE IZJAVE:

'Svi sanjamo da vidimo Monicu Bellucci golu!'

Monica Bellucci
Foto: Terenghi/Press Association/PIXSELL
31.12.2014.
u 12:43

Godinu koja danas završava obilježile su i izjave nogometaša i nogometnih dužnosnika koje će se još dugo prepričavati. Donosimo neke od najboljih u izboru Goala.

– Videosnimke na utakmicama ne pripadaju nogometu. Svi sanjamo da vidimo Monicu Bellucci golu, no ne želimo vidjeti njezinu rendgensku snimku – rekao je predsjednik Talijanske udruge sudaca (AIA) Marcello Nicchi.

– To je samo masturbacija za kondicijske trenere – objasnio je Andrea Pirlo važnost zagrijavanja uoči utakmice.

– Stadioni bez navijača su kao žena bez grudi – rekao je Siniša Mihajlović.

– Možda Louis ima zlatnog pišu – tim je riječima Arjen Robben prokomentirao ključ Van Gaalova uspjeha s Nizozemskom.

– Izgubio sam ravnotežu, i pao na protivnika. U tom trenutku sudario sam se glavom s protivnikom što je ostavilo mali ožiljak na mom licu i veliku bol u zubima – rekao je Luis Suarez nakon što je ugrizao Chiellinija.

– Hvala, ali drugo mjesto je kao zadnje. Na toj bih listi trebao biti 1., 2., 3., 4. i 5., uza sav respekt prema ostalima – poručio je Zlatan Ibrahimović nakon što je na listi najboljih švedskih sportaša završio na drugom mjestu iza Bjorna Borga.

>> Sve izjave pročitajte na portalu Goal.com.

>> Uspon i pad Liverpoola obilježili 2014. godinu

Komentara 1

BJ
Bjelovar112
14:08 31.12.2014.

ma koja vajda od gledanja ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije