Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na naslovnici ESPN-a
Povratak na članak

Svi sanjaju golu Anu Ivanović

Časopis ESPN sljedeće je godine odlučio izdati posebno izdanje The Body Issuea, a brojni obožavatelji već su počeli raspravljati koga bi htjeli vidjeti bez krpica na sljedećoj naslovnici.

Komentari 4

OB
-obrisani-
09:21 05.11.2009.

Kad se već accidde razmeče sa srpstvom, vredi onda i reči da joj je 1 od roditelja Hrvat. I onda opšta istina: lepe Srpkinje najviše vole Hrvate.

VL
DA
dabar
19:33 18.12.2009.

Za mene nije bitno ko je koje nacionalnosti , al samo jedna ispravka. Ani ivanovic oba roditelja su srbi.Cisto da se zna .

VL
AR
artini
15:16 04.11.2009.

Haha accidde, jesi ti na acid tripu

VL
OB
-obrisani-
12:41 04.11.2009.

Pazi da se prelepa Srpkinja ne skine gola , ona je toliko bogata da može da kupi taj časopis zajedno sa večernjim listom , pa će sad neko da je ubedi da se skida gola za neku crkavicu da bii antisrpski manijaci danonoćno masturbirali po njenim slikama !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.