Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije

Svi ozlijeđeni igrači moraju doći na pregled

Marino Marić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
Autori: Damir Mrvec, Hina
06.06.2019.
u 23:46

Nakon pregleda naše liječničke službe igrač može biti pošteđen igranja. U suprotnom, ako su neki drugi razlozi i ako ne želi doći na pregled, onda to znači da više ne želi igrati za reprezentaciju. To pravilo pregleda uveli smo za sve dobne skupine – rekao je Zoran Gobac

Igor Karačić i Marino Marić nalaze se na popisu od 28 imena za ciklus kvalifikacija za plasman na Europsko rukometno prvenstvo 2020. godine. Javili su da su ozlijeđeni, ali svejedno moraju doći u Zagreb.

– Nakon pregleda naše liječničke službe igrač može biti pošteđen igranja. U suprotnom, ako su neki drugi razlozi i ako ne želi doći na pregled, onda to znači da više ne želi igrati za reprezentaciju. To pravilo pregleda uveli smo za sve dobne skupine – rekao je Zoran Gobac, dopredsjednik Hrvatskog rukometnog saveza

Podsjećamo, hrvatska rukometna reprezentacija okupit će se u subotu 8. lipnja uoči dva preostala susreta kvalifikacija za Euro 2020. godine, protiv Švicarske i Belgije.

Reprezentacija će se okupiti u 13 sati u zagrebačkom hotelu Panorama, a istog će dana trenirati u dvorani II Doma sportova od 18:00 do 20:00 sati.

Hrvatska vrsta će u Zagrebu trenirati i nedjelju i u ponedjeljak, a u utorak putuje u Švicarsku. Susret protiv Švicarske igra se u srijedu, 12. lipnja u Zugu s početkom u 18:15 sati. Posljednji susret kvalifikacija reprezentacija igra protiv Belgije u Poreču u nedjelju, 16.lipnja u 18.00 sati.

Hrvatska nakon četiri utakmice vodi na ljestvici skupine 2 sa sedam bodova i osigurala je plasman na EP 2020. u Austriji, Norveškoj i Švedskoj. Švicarska je druga s bodom manje, Srbija na trećem mjestu ima dva boda, a na začelju je Belgija s jednim bodom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije