Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANIČ MODRIH:

'Svi nas podcjenjuju, a Dinamo je najjači klub na Balkanu, nema tu zaje...cije'

Dinamo Astana
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/8
15.08.2018.
u 09:01

- Nije mi ugodno pričati o bivšim stručnjacima koji su nas vodili, ali s Bjelicom smo dobili jako veliku energiju - rekao je Stojanović

Dinamo je i drugi put pobijedio Astanu, te s ukupnih 3:0 izborio četvrto pretkolo Lige prvaka gdje ih čeka Young Boys.

- Neću komentirati ono što je bilo prije, ali otkada sam ja tu, ovo je sada najozbiljniji Dinamo. Nikada nismo stajali tako na terenu, imali takav gard, osjeti se i neka drugačija klima u svlačionici. Velika je razlika u odnosu na ono što je bilo prije, a sve to nam daje dodatnu energiju da budemo još bolji - rekao je Petar Stojanović, pa dodao:

- Realno, jako smo puno dobili s novim trenerom. Nije mi ugodno pričati o bivšim stručnjacima koji su nas vodili, ali s Bjelicom smo dobili jako veliku energiju, svi smo puno veći prijatelji između sebe, a to je jedini pravi put.

Dinamo Astana
1/11

Gol odluke u utorak u Maksimiru zabio je Mario Gavranović.

- Dojmovi su pozitivni, imali smo dobar rezultat iz prve utakmice, ali smo znali da moramo dobro ući i u uzvrat, Astana je dobra momčad koja zna igrati nogomet. Imaju kvalitetnih igrača, veliki komplimenti cijeloj ekipi, svi su odradili odličan posao. Zajedno smo napadali, zajedno se branili, tako moramo uvijek izgledati. Ovo je pravi primjer kako jednu ozbiljnu utakmicu treba mirno privesti kraju.

Riječ je dobio i branič Emir Dilaver.

- Uspjeli smo što smo htjeli, bilo je i dosta navijača što nam je važno. Svi moramo biti zajedno, čitav Zagreb. Vjerujem da svi prepoznaju kako se borimo, kako živimo za ovaj klub. Toliko smo dobra momčad, treba nam još malo više podrške, pa ćemo možda napraviti velike stvari. Opet biti na vrhu vrhova gdje ovaj Dinamo i mora biti - rekao je Dilaver, pa nastavio:

- Svi nas podcjenjuju, čuli smo svakakve stvari s press-konferencijom, svi nas podcjenjuju, a ovo je Dinamo. Najjači klub na Balkanu, nema tu zaje...cije više. Tko god misli da ovdje može doći i sprdati se s nama, hvala mu. A mi ćemo im vraćati na ovakav način, kako su prošli Hapoel i Astana, tako će i drugi koji će nas podcjenjivati.

Dinamo Astana
1/7

Komentara 29

PR
prajdali100
09:24 15.08.2018.

Kakav Balkan ! O čemu ovaj " stručnjak" priča ?0

AF
afer
09:25 15.08.2018.

Naj jači klub na Balkanu su udruga novinara i političara koji žive u toj regiji

Avatar pendreck
pendreck
09:22 15.08.2018.

Dinamo na Balkanu? muahahahaha. ocito je spavao u nastavi i bas bio bolestan kad je bilo reeceno Srednja Europa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije